dimecres, 21 de març del 2007

Els alumnes parlen de Cupido .

Els alumnes de 3r i 4t de Cultura Clàssica del IES Violant de Casalduch(Benicàssim), van realitzar un treball sobre Cupido i Psique durant el mes de febrer. Aquesta és una petita mostra.


3 comentaris:

Miguel ha dit...

La màgia i l'encanteri de la gran Roma ha aplegat al nostre abast. Ni més ni menys que aquest blog es va posar a caminar el dia dels enamorats. I què millor que començar amb paraules amoroses...en llatí. Un encert Lourdes, de veres. M'ha encantat. I també m'ha agradat la foto i el comentari, tant el teu com el d'Ana de què tant de bo que sempre es disparara confetti i no altres coses... i per fi, he al·lucinat amb la presentació dels treballs dels xiquets i xiquetes parlant de Cupido i Psique, Com ho has fet???
Promet visitar el blog tots els dies, així que ja saps...

Miguel ha dit...

Ave Lourdes!
Què passada de blog! Com domines la tècnica bloggera! M'encanten les fotos fugisseres dels teus alumnes. Està molt encertada la referència amorosa amb llatí. La Gran Roma prompte serà protagonista en aquesta tecnificada societat nostra. Promet visitar-te a diari. Així és que ànim i a seguir sorprenent al personal.

Javier ha dit...

¡¡Lourdes con blog!! ¡Qué bien!
Ánimo, ya verás cómo no es tan complicado y hasta engancha. Un saludo